Probleme me hard diskun apo me Windows-in?

Go down

Probleme me hard diskun apo me Windows-in?

Post  Xhafer on Mon Jan 04, 2010 6:11 am

Sapo formatizova komplet diskun dhe pasi qe fillova me instalu windows xp kur mer driverat e windowsit dhe bene restart me paraqitet ky mesazh
disk ocured pres ctr alt delete to restart ndrsa po injejti hard diks ne kompjuterin tjeter punon mire e provova firma e kompjuterit eshte del kerkoj ndihme
__________________
Profi79

Xhafer
Admin

Posts : 48
Join date : 2009-12-31

View user profile http://security-ks.forum0.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum