Jekja shigjeten shortcut-ave

Go down

Jekja shigjeten shortcut-ave

Post  Xhafer on Sun Jan 03, 2010 3:12 am

Shko >Start >Run shkruaj Regedit
dhe ndiq keto hapa

>HKEY_CLASSES_ROOT

>lnkfile
>fshi fajllin "IsSHortcut" pastaj
> piffile
edhe ketu fshi fajllin "IsSHortcut"
dhe pas ristartimit te PC-s do te hiqen shigjetat e vogla te ikonave
Created by antartiku

Xhafer
Admin

Posts : 48
Join date : 2009-12-31

View user profile http://security-ks.forum0.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum