Si perdoret Proxy ne Inrernet Explorer

Go down

Si perdoret Proxy ne Inrernet Explorer

Post  Xhafer on Sun Jan 03, 2010 3:03 am

Ne Internet explore

Shko Tools >>Internet Options
kliko në butonin Connections
Kliko në Lan settings
Vendos nje tik në use a proxy server for your lan
vendos nje adres dhe numrin e portit psh 10.10.0.0:8080
Kliko OK
Created by antartiku...

Xhafer
Admin

Posts : 48
Join date : 2009-12-31

View user profile http://security-ks.forum0.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum