Testo Anti-virusin tende

Go down

Testo Anti-virusin tende

Post  Xhafer on Sun Jan 03, 2010 2:00 am

Shko Start >Run shkruaj Notepad

ne faqen Notepad shkruaj

"X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*"
dhe ruaj emri.exe

dhe nese arrin ta detektoj kete virus atehere anti-virusi juaj eshte syhapur

Xhafer
Admin

Posts : 48
Join date : 2009-12-31

View user profile http://security-ks.forum0.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum