Local Area Network

Go down

Local Area Network

Post  Xhafer on Sun Jan 03, 2010 1:47 am

Local Area Networks (LAN) - rrjetet lokale (fjalë për fjalë rrjete të sipërfaqes lokale), janë rrjete private, të cilat shërbejnë për të ndërlidhur aparatura të rrjetit në një distancë të kufizuar e cila varion nga disa metra brenda një ndërtese deri në disa kilometra brenda një zone të caktuar. LANet dallohen nga rrjetet e tjera (PAN, MAN, WAN) nga madhësia, teknologjia e transmetimit dhe topologjia e përdorur.

Xhafer
Admin

Posts : 48
Join date : 2009-12-31

View user profile http://security-ks.forum0.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum