Si te transferojm nji Forum prej një hosti në host tjeter Menyra 3

Go down

Si te transferojm nji Forum prej një hosti në host tjeter Menyra 3

Post  Xhafer on Sat Jan 02, 2010 1:37 pm

Si te transferojm nji Forum prej një hosti në host tjeter Menyra 3


Cito:

Kodi:
Menyra më e lehtë sigurisht se është kjo..
Per kete do të na duhet skripta 3d3dump.php marim prej www.3d3team.com/3d3dump.zip
Kodi:
Uploadojm fajllat e Vbulletin ne host te ri pos folderit INSTALL i cili nuk na duhet,,,
Pastaj hapim nji folder ne ftp : DUMP dhe mrena shtijm 3d3dump.php dhe backup.sql (backupin tuaj)
Editojm 3d3dump.php keshtu :

$db_server = 'localhost'; Japim emrin e serverit te mysql"
$db_name = '95372'; database name ketu
$db_username = '95372'; username i Database
$db_password = '010201'; password i Database

Dhe bojm Chmod krejt fajllat ne fpt ne 777 ( preferoj ne SmartFtp)

Dhe pastaj kështu www.hostijuaj.com/dump/3d3dump.php

Zgjedhim backup.sql dhe shkojm tek START IMPORT pas disa minuta Backupi
juaj u importua ne forumin e ri...(kisha preferuar qe fajllat e VB qe i
keni pas ne forumin tjeter ti shtini ne hostin e ri qe tju largoheni
disa problemeve qe mund tju dalin )

Xhafer
Admin

Posts : 48
Join date : 2009-12-31

View user profile http://security-ks.forum0.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum