Për të instaluar Vbulletin forum duhet ti posedoni këto artikuj

View previous topic View next topic Go down

Për të instaluar Vbulletin forum duhet ti posedoni këto artikuj

Post  Xhafer on Sat Jan 02, 2010 1:35 pm

[b]Për të instaluar Vbulletin forum duhet ti posedoni këto artikuj:

1.Host do me than Webspace .... orginal host ose ( funpic.de orgfree.com etj.)


2.Fajllet e Vbulletin mund ti sharkoni këtu ....

Download

3.Pastaj ne FTP tuaj Hapni nji folder me emnin FORUM edhe mrena i
vendosni fajllat TE CILAT gjenden ne FOlderin UPLOAD ( Forumet 3.6.1,
3.6.2, 3.6.3, 3.6.4 lypin mi ba krejt fajjlat chmod ne 777 permes naj
programi per ftp ru preferoj SmartFtp)


4.Pastaj ne Folderin /Includes Fajllin config.php e editoni (Open WIth) Word Pad ose Notepad..

5. Editimi bëhet kështu ....

$config['Database']['dbname'] = 'Emri databasit ketu';


$config['Database']['technicalemail'] = 'email juaj';

$config['MasterServer']['username'] = 'username i databesit';
$config['MasterServer']['password'] = 'passwordi i databsit';

6.Masi ta mbarojm editimin mbaruam me CONGIF.php dhe nese se keni ne
FTP tuaj vendoseni te folderi /Includes ( verejtje versioni 3.6.2 e ka
config.php.new pra dueht tja boni emrin ne config.php veq se se pranon
tjeter qysh)


7.Tash nese e keni keshtu .... www.emnihostit.com/forum/install/install.php


8.Tash i keni 13 hape deri te instalimi i forumin Veq Next - Next ...


9. Ne fund pasi te zgjedhni emnin e Administratori Ne dunf lypet qe te
fshihet Fajlli Install.php prej te folderi /Install ( ju preferoj qe ti
fshini krejt fajllat qe jon ne ate folder SE keto Ne ardhmeri Paraqesin
BIRUCA )

Nese i percjellni keto Hape forumi juaj instalohet me sukses

Xhafer
Admin

Posts : 48
Join date : 2009-12-31

View user profile http://security-ks.forum0.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum